Henk Meijer en Sandra Hessels aangenaam!

Henk Meijer (mediator en vertrouwenspersoon)

Ik ben Henk Meijer, ervaren MfN- en ADR register Mediator, Vertrouwenspersoon en woonachtig in Noord-Holland. Mijn belangrijkste doel bij een mediation is om te komen tot een goede oplossing. Een oplossing waar beide partijen zich in kunnen vinden. En bij voorkeur op een manier waardoor de verstandhouding tussen de partijen verbetert.

Met mijn echtgenote Sandra Hessels (ook Mediator en Vertrouwenspersoon) heb ik drie dochters en inmiddels vijf kleinkinderen. In mijn werkzame leven heb ik veel gereisd en gewerkt in het buitenland. Met mijn gezin heb ik vijftien jaar in Spanje gewoond. Ook hebben wij voor kortere periodes in Sydney, Hong Kong, Dubai en Sint Petersburg gewoond. Ik heb zelfs als geboren Amsterdammer een heel jaar prettig in Rotterdam gewoond. Niet in elke job reisde mijn gezin mee, maar hoe lastig dat soms ook was: we hebben onze kinderen een goede, stabiele basis kunnen meegeven.

Waarom moet je mij kiezen als Mediator? In deze korte video van Judex Professionals leg ik goed uit wat mijn meerwaarde is!

 

Als ik mag werken met mensen uit organisaties met verschillende achtergronden of culturen voel ik mij als een vis in het water.

Vraag je mensen die mij kennen om mij te beschrijven, dan hoor je steevast terug dat communicatie mij in het bloed zit en dat ik beschik over een gezonde dosis humor. En dat klopt precies.

Intermenselijke relaties intrigeren mij. Dat was de reden dat ik de opleiding tot Mediator heb gevolgd en me ben gaan specialiseren in familieconflicten en echtscheidingen, arbeidsmediation en conflictbeheersing. Met name familiemediation ligt me na aan het hart. Want scheiden als er kleine kinderen bij betrokken zijn geeft veel pijn en emoties. Ik wil graag helpen om dat proces zo soepel mogelijk af te ronden

 

Sandra 1

Sandra Hessels (mediator en vertrouwenspersoon)

Ik ben Sandra Hessels, 58 jaar, opgeleid als HR-consultant, Mediator en Vertrouwenspersoon.

Als extern Vertrouwenspersoon ben ik integer en onafhankelijk. Naast een luisterend oor bied ik eventueel ondersteuning bij het bespreekbaar maken van het probleem binnen de organisatie. Alles wat besproken wordt, valt onder het beroepsgeheim en is vertrouwelijk. Ik zal niets zeggen of doen zonder dat jij aangeeft dit te willen.

Zit jij met iets wat op het werk gebeurd is of betrekking heeft op een collega, blijf er dan niet mee doorlopen, maar bel naar 0612327010 (Sandra) of 0612251501 (Henk) of stuur ons een mail met jouw telefoonnummer naar info@hmm.nl en binnen 24 uur zal 1 van ons telefonisch contact met je opnemen.

 

 

Waarvoor kun je mij inzetten